Janne Kananen Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n energia- ja infratoimialan toimialajohtajaksi

08.01.2024

RI(AMK) Janne Kananen on nimitetty Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n energia- ja infratoimialasta vastaavaksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. joulukuuta 2023 alkaen.

Janne Kananen siirtyi KSBR:lle Swecon alueellisista projektinjohto- ja rakennuttamispalveluista vastanneen yksikönjohtajan tehtävistä. Aiemmin Kananen on vastannut rakennusyhtiö YIT:llä Pohjois-Suomen toimitilarakentamisen hankekehityksestä ja projektinjohtamisesta sekä toiminut rakennuttamistehtävissä niin konsulttiyhtiöissä kuin tilaajaorganisaatiossakin. Hänellä on pitkä kokemus vaativien hankkeiden projektinjohtotehtävistä sekä liiketoiminnan johtamisesta.

Vahvalla liiketoiminta- ja projektinjohtamisen osaamisella ja asiakastuntemuksellaan Kananen vahvistaa entisestään KSBR:n kyvykkyyttä vastata energia- ja infrahankkeiden kokonaistoimituksista koko maan laajuisesti.

– Olen tuntenut KSBR:n jo aiemmin tuulipuistojen ja vaativien betonirakenteiden toteuttajana. Yhtiöllä on hyvä ja luotettava maine alan toimijoiden keskuudessa. KSBR on pk-sektorin mittakaavassa suuri yritys, jossa minua kiinnosti etenkin sen yrittäjävetoisuus ja kyky toimia vaativien energia- ja teollisuushankkeiden kokonaistoimituksista vastaavana kumppanina, Kananen toteaa.

KSBR:n kiinnostavista tällä hetkellä käynnissä olevista hankkeista Janne Kananen mainitsee muun muassa Ilmattaren tuulivoimapuiston Iin Pahkakoskella sekä urakat Stora Enson Oulun tehdashankkeessa.

Lisätiedot: Janne Kananen, toimialajohtaja, energia ja infra, p. +358 40 631 8181

 

Share This