Keski-Suomen maakunnallinen yrittäjäpalkinto KSBR:lle – ”Katsomme tulevaisuuteen positiivisin mielin”

28.01.2024

Pihtiputaalainen Keski-Suomen Betonirakenne Oy on Keski-Suomen Vuoden Yrittäjä 2023. Yrittäjäpalkinto luovutettiin Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 27. tammikuuta. Palkinnon vastaanotti KSBR Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Tuomas Skantz.
Palkintoraadin mukaan paikalla valetut massiiviset betonirakenteet ovat erikoisalue, jossa Keski-Suomen Betonirakenne on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa. Yritys on viime vuodet kasvanut kovaa vauhtia kannattavasti. Keski-Suomen Betonirakenne on vahvasti tekemässä vihreää siirtymää tuulivoimainvestoinneissa. Yrityksen toiminta on arvopohjaista, ja yrityksessä panostetaan tuotekehitykseen, vastuullisuuteen sekä henkilöstön hyvinvointiin ja työuriin.

Työllistävä vaikutus

Yrityksellä on isoja projekteja kaupunkikohteiden ohella ympäri Suomea, jolloin työllistävä vaikutus on ollut merkittävä myös alueen pienille yrityksille alihankintojen muodossa ja muina sivutuloina, kuten materiaaliostojen, majoituksen ja ruokapalveluiden käytön kautta. Näin suuren yrityksen menestys on heijastunut harvaanasutulla maaseutualueella tärkeällä tavalla hyvin laajalle, palkintoraati toteaa.
Yrittäjätarinana Tuomas Skantzin 20-vuotinen yrittäjäpolku on huikea osoitus siitä, mihin sinnikkäällä ja kekseliäällä yrittäjyydellä voi päästä. Mukaan mahtuu yritysostojakin, ja nyt myös nuori polvi on mukana yrityksen toiminnassa, palkintoraati perustelee valintaa.
– Vuoden Yrittäjä -palkinto tuntuu todella hyvältä. En todellakaan osannut tällaista odottaa. Kunnia palkinnosta kuuluu meille kaikille: henkilökunnalle, asiakkaille, koko yhteistyöverkostolle ja erityisesti omalle perheelle. Tämä tuntuu erityisen hyvälle juuri nyt, kun rakennusala elää vaikeita aikoja, mutta tulevaisuuteen katsomme positiivisin mielin, toimitusjohtaja Tuomas Skantz kommentoi.

Arvokas tunnustus yrittäjäkollegoilta

Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjä 2024 -palkinnon saajan valitsi raati, jonka muodostivat Pasi Sorri, Keski-Suomen Osuuspankki; Kimmo Valkeinen, Valwood Oy; Vesa Saarikoski, JAMK; Pekka Hokkanen, Keski-Suomen liitto; Pirkko Melville, Keski-Suomen ELY-keskus; Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät; Johanna Soilu, Fashion Unit Oy; Niko Eskelinen, WayOut Oy; Juha Peltomäki, Elisa; Piritta Hämäläinen, Fennia; Anu Ojala, Jyväskylän yliopisto; Liisa Marin, Gradia; Sanna-Mari Jyräkoski ja Anna-Maija Lintuniemi, Keski-Suomen Yrittäjät, raadin sihteerit.
Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas – se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Kuvat: Anne Kallio, Tuomas Skantz, Keski-Suomen Yrittäjät ry. Tekstilähde: Keski-Suomen Yrittäjät ry.

 

Share This