KSBR kantaa vastuunsa poikkeusoloissa

19.03.2020

Me KSBR:llä otamme vakavasti koronaviruksen aiheuttaman tilanteen ja tartuntariskit. Teemme poikkeusoloissa kaikkemme, jotta varmistamme henkilöstömme, asiakkaittemme ja yhteistyökumppaniemme turvallisen arjen ja sujuvan työskentelyn.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme niitä kaikessa toiminnassamme. Työmaillamme on jo viime viikkojen aikana toteutettu monia käytännön järjestelyjä, joilla ehkäisemme viruksen leviämistä ja suojelemme riskiryhmiä mahdollisimman tehokkaasti.

Henkilöstömme on ohjeistettu torjumaan tartuntoja kaikin käytettävissämme olevin keinoin, kuten jakamalla työmaahenkilöstöä pienempiin ryhmiin, tehostamalla siivousta ja käsihygieniaa sekä lisäämällä desinfiointeja. Toimihenkilömme tekevät nyt maksimaalisesti etätyötä kotikonttoreilta käsin, ja ulkomailta palaavat työntekijämme noudattavat 14 vuorokauden karanteenia.

Sairastuneet ja flunssaoireiset työntekijät jäävät kotiin toipumaan. Rajoitamme tapaamisia ja kokoontumisia, ja järjestämme kaikki mahdolliset kokoukset etäyhteyksillä. Pakollisissa tapaamisissa vältämme lähikontakteja ja pidämme riittävät etäisyydet.

Terveyden ja hyvinvoinnin takaaminen on nyt tärkeysjärjestyksessämme ykkösenä. Muutamme tarvittaessa ripeästi toimintaamme kulloistenkin viranomaisohjeiden mukaisiksi.

Palvelemme asiakkaitamme entiseen malliin, ammattitaidolla ja laadukkaasti. Palvelumme ja yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme ksbr.fi.

Share This