KSBR näkyvästi mukana maastopyöräilytapahtumassa – ”Tämä on osa työhyvinvointia samoin kuin työsuhdepyörämme”

29.05.2023

Keski-Suomen Betonirakenne Oy oli toukokuun viimeisenä viikonloppuna jälleen vahvasti mukana järjestämässä maastopyöräilyn harrastajille suunnattua jättitapahtumaa, Tuusula MTB:tä.

– Tapahtuma osuu meidän arvoihimme, sillä työhyvinvointi on vahvasti kirjoitettu niihin. Tämä on osa työhyvinvointia samoin kuin työsuhdepyörämme. Haluamme liikuttaa ihmisiä ja pitää heidät terveempinä. Samalla kasvatamme myös lapsia ja nuoria pitämään huolta itsestään, KSBR:n rakennuspäällikkö Pasi Juntunen kertoo.

KSBR:n arvoissa lukee aito välittäminen työntekijöiden hyvinvoinnista ja vastuu sidosryhmistä.

Sunnuntainen Tuusula MTB alkoi lasten kilpailulla, jossa tyyli ja liikkumistahti olivat vapaat: osa lapsista eteni vanhempiensa avustamina trendikkäillä potkupyörillä.

Viisivuotias Hilla Eskelinen Rajamäeltä urakoi pienimpien sarjan voiton 45 osallistujan joukosta. Kaksivuotiaasta asti aktiivisesti pyöräillyt Hilla sai maalissa Juntuselta mitalin kaulaansa.

– Olen myös pelannut jalkapalloa, Hilla paljasti vahvan kuntonsa taustoja.

KSBR:n yhteisöllinen tiimihenki

KSBR oli koonnut aikuisten joukkuekisaan oman tiimin, johon kuuluivat Ville Uosukainen, Tero Kähtävä ja Mikko Kotro.

Uosukaisella tulee heinäkuussa vuosi täyteen yrityksen projekti-insinöörinä, ja hän kiittelee KSBR:n hyvää tiimihenkeä.

– Totta kai tällaiset tapahtumat lisäävät yhteishenkeä entisestään. Työnantaja myös maksaa osallistumismaksun ja ajoasun.

KSBR tarjoaa työntekijöilleen polkupyöräedun, mikä on koko joukkueen mieleen.

– Kyllähän se aktivoi, kun työsuhteen kautta saa ostettua sähköpyöriäkin. Itsekin sain sellaisen pyörän hankittua, jota ei ehkä omilla rahoilla tulisi ostettua. On oiva juttu, että työnantaja tukee tällaista. Se myös motivoi osallistumaan tällaisiin yrityksen tapahtumiin, Lappeenrannan toimistolla työskentelevä projekti-insinööri Mikko Kotro kommentoi.

Kyllä tällainen yhdessä tekeminen lisää työhyvinvointia ja on iso asia työntekijöille, Lestijärven sähköasemilla vastaavana työnjohtajana työskentelevä Tero Kähtävä totesi ja tunnusti samalla olevansa hyvin kilpailuviettinen.

Yhteistyökumppanit mukana menossa

Tuusula MTB:ssä oli mukana kiitettävästi myös KSBR:n yhteistyökumppaneita, kuten Lujabetoni, Exmet ja Alpiq.

– Kumppaneita tuli ulkomailta asti. Tämä tapahtuma on yksi tapa verkostoitua, ja kilpailun jälkeen pääsimme Krapille savusaunaan, Pasi Juntunen kiitteli.

– Alpiq toi kisaan hyvin internationaalisen viiden hengen porukan. Meidän joukkueessamme oli saksalainen, norjalainen ja latvialainen, Mikko Salminen jutteli.

Joukkuekisassa Lujabetonilla kulki lujimmiten, sillä sen joukkueet pokkasivat sekä ykkössijan että pronssia. Virosta saapunut Team Exmet kiri kakkoseksi, KSBR ylsi neljännelle sijalle ja Alpiq viidennelle.

Yhteensä Tuusula MTB veti paikan päälle aurinkoisessa ja tuulisessa säässä yli 500 osallistujaa.

Meillä pääset rakentamaan yhdessä tulevaisuutta

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme. Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja tehokkaasti ja monessa tapauksessa omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta.

Jos haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, hae avoinna olevia paikkojamme. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Share This