Laskutusosoitteet

 

Verkkolaskut

Olemme siirtyneet ostolaskujen käsittelyssä sähköiseen aikakauteen, joten toivomme teidän lähettävän laskunne meille verkkolaskuina. Niiden mukana voimme vastaanottaa myös laskun liitteet.

Y-tunnus: 1875126-7
Verkkolaskutusosoitteemme: 003718751267
Verkkolaskuoperaattori: Enfo
Välittäjätunnus: 003714377140

Kun olette lähettämässä meille ensimmäistä verkkolaskuanne, ilmoittakaa siitä ystävällisesti sähköpostitse taloushallinta@ksbr.fi

Mainitkaa sähköpostissanne oma verkkolaskuoperaattorinne ja verkkolaskuosoitteenne sekä päivä, jolloin lähetätte/lähetitte verkkolaskunne. Näin voimme varmistaa, että ensimmäinen verkkolasku on saapunut perille.

 

Paperilaskut

Mikäli yrityksellänne ei ole valmiutta lähettää laskuja sähköisesti, pyydämme teitä käyttämään keskitettyä laskutusosoitettamme:

Keski-Suomen Betonirakenne Oy
PL 5283
70701 KUOPIO

Yllä mainittu osoite koskee vain meille lähetettäviä ostolaskuja. Muu posti (esim. mainoskirjeet, rahtikirjat) kulkee osoitteella:

Keski-Suomen Betonirakenne Oy
Asematie 5
44800 PIHTIPUDAS

Vaadittavat tunnisteet ovat laskun lähettäjän nimi, laskun päiväys, laskun numero, viitenumero, laskun summa, eräpäivä, myyjän yritystunnus sekä työmaanumero.

 

Työmaanumero

Tilatessamme ilmoitamme teille työmaanumeron. Työmaanumeron tulisi olla laskussa ostajan viitteenä (=Viitteenne) tai Tilausnumero-kentässä. Huomioittehan, että jokaisen työmaan lasku tulee lähettää omana laskunaan.

Nämä toimet helpottavat laskujen automaattista käsittelyä meillä merkittävästi.