Takanen MR Oy on nyt KSBR Rent Oy

14.02.2024

Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n (KSBR) tytäryhtiö Takanen MR Oy tunnetaan jatkossa toiminimellä KSBR Rent Oy. Yhtiön päätoimialana on 14.2.2024 alkaen rakennus- ja maanrakennusurakoinnissa tarvittavien koneiden ja kaluston vuokraus, huolto ja kunnossapito.
KSBR Rent Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Juha Takanen. Samalla Takanen MR säilyy yhtiön aputoiminimenä.
Konsernin sisäinen järjestely tehdään liiketoimintojen tehostamiseksi.
– Saman nimen alla oleminen luonnollisesti selkeyttää ja yksinkertaistaa kokonaisuutta. Uskon, että tämän myötä toimintamme markkinointi helpottuu ja palvelut työmaille paranevat entisestään, Juha Takanen toteaa.

Takanen MR Oy:n henkilöstö on yritysjohtoa lukuun ottamatta siirtynyt vuoden alussa vanhoina työntekijöinä emoyhtiön palvelukseen. Keski-Suomen Betonirakenne Oy puolestaan on myynyt kaiken työmaakalustonsa – myös monipuolisen muotti- ja tuentakaluston – tytäryhtiölle, joka jatkossa hoitaa kaluston vuokraamista, huoltoa ja kunnossapitoa.
KSBR-konsernin liiketoiminta kokonaisuudessaan, kuten myös yhteistyö pitkäaikaisten kumppanien kanssa, jatkuu muilta osin entiseen malliin.

Takanen MR Oy toimi maanrakennusalalla vuodesta 1981 alkaen. Keski-Suomen Betonirakenne Oy hankki sen koko osakekannan vuoden 2022 alussa. Takasen vuosikymmenten kokemuksella tuotettuja maanrakennuspalveluita tarjotaan jatkossa osana emoyhtiö KSBR:n liiketoimintaa KSBR Infra -liiketoimintayksikön kautta.

Lisätiedot: KSBR Rent Oy, toimitusjohtaja Juha Takanen, p. 040 523 7591
Keski-Suomen Betonirakenne Oy, toimitusjohtaja Tuomas Skantz, p. 040 528 6103

 

 

 

Share This