Toteutamme vaativatkin erikoisrakentamisen kohteet

 
 

KSBR rakentaa vaativatkin liikekohteet ja julkiset rakennukset luotettavasti ja laadukkaasti. Sovittaessa rakennamme myös pelkän betonirungon.

Paikalla valetut massiiviset betonirakenteet on erikoisalue, jossa Keski-Suomen Betonirakenne on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa.

KSBR toteutti esimerkiksi Taideyliopiston uudisrakennuksen runkourakan paikallavaluna Lujatalo Oy:lle. Uudisrakennuksen paikka on Helsingin Sörnäisissä Kaikukadulla, ja se toimii kuvataiteen, teatterin ja tanssin opetuksen tiloina ja kohtaamispaikkana. Rakennuksen suunnitteli JKMM Arkkitehdit Oy.

Taideyliopiston uudisrakennus sai keväällä 2022 Vuoden 2021 Betonirakenne -palkinnon. Tuomaristo kiitti rakennusta muun muassa kestävästä, arkisesta betonisen tuotantorakennuksen muuntojoustavuudesta. Rakennuskokonaisuus on tuomariston mukaan arkkitehtonisesti, kaupunkikuvallisesti ja historiallisesti arvokas ja osoitus kestävästä betonirakentamisesta.

Toteutuimme myös Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran (SKS) kirjaston maanalaiset arkistotilat ja kulkuyhteyden olemassa olevaan kirjastoon Helsingissä. Urakkaan kuuluivat kaikki betonirakenteet, ja pääurakoitsijana oli P.M. Pekkinen Oy.

Löydät valmistuneista kohteistamme tietoa täältä.

 
 
 
 
 
 
Share This