Pysäköintilaitosten rakentaminen on ydinosaamistamme

 

Hyvä hinta-laatusuhde, tehokas aikataulutus ja taattu laatu ovat KSBR:n valtit pysäköintilaitosten rakentamisessa.

Aloitimme keväällä 2022 Vantaalla Lincolninaukion pysäköintitalon rakentamisen SATO Oy:lle ja Avain Asunnoille. Vuonna 2023 alamme rakentaa Lammenrannan pysäköintitaloa Helsinkiin. Sen rakennuttaa Helsingin asuntotuotantotoimisto.

Rakentamamme Helsingin Postipuiston alueen ensimmäinen pysäköintitalo valmistui syksyllä 2021 Helsinkiin. Lue myös Helsingin Sanomien artikkeli pysäköintitalon rakentamisesta. Voit tutustua rakentamiimme pysäköintilaitoksiin täällä.

Rakentaessamme huolehdimme erityisesti turvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä samoin kuin liikenteen sujuvuuden takaamisesta rakennusaikana sekä parkin valmistuttua.

 
 
 
 
 
 

Rakennamme jälkijännitettyjä pysäköintilaitoksia paikallaan valetuilla betonirakenteilla ja KVR-toimituksina. Asiakkainamme on sekä asunto-osakeyhtiöitä että suuria yhtiöitä ja organisaatioita.

Kehittämämme muotti ja siihen liittyvä aikataulumalli takaavat todella nopeasti valmistuvan ja laadukkaan betonirungon niin maan päälle tehtävään pysäköintitaloon kuin tunneliin rakennettavaan laatastoonkin.

Paikallaan valetut rakenteemme eivät halkeile, ja ne ovat pitkäikäisiä ja vesitiiviitä. Paikallaanvaluissa voimme pidentää palkkiväliä 7,5–10 metriin ja näin syntyy avaria pysäköintitiloja.

 

 
 
 
 
Share This