Tule meille rakentamaan yhdessä tulevaisuutta

 

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme.

Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet.

Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta. Laatu näkyy massiivisissa paikalla valetuissa betonirakenteissa, pysäköintilaitoksissa, tuulivoimaloissa, teollisuuden erikoistoteutuksissa, toimisto- ja julkisrakennuksissa.

Miksi meille?

Meillä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja edetä urallasi. Saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan. Organisaatiomme on matala, ja meillä on vähän byrokratiaa.

Vahvuutemme on osaavat työntekijämme, ja meidät tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Meillä olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa kaveria ei jätetä.

Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa ja jälki on laadukasta.

Jos haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, hae avoinna olevia paikkojamme. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Tutustu tämänhetkisiin rakennuskohteisiimme täällä.

 

 
 

Jätä hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri sinulle sopivaa paikkaa nyt haussa, voit aina tehdä avoimen työhakemuksen. Koskaan kun ei tiedä, ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Arvostamme aktiivisuuttasi.

Rekrytointi

 
 

Lue, kuinka työpäällikkömme Marko Leppänen, työnjohtajamme Oliver Heino ja työnjohtoharjoittelijamme Senja Poutiainen alun perin päätyivät meille töihin.

 
 
Share This