Tule meille rakentamaan yhdessä tulevaisuutta

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme.

Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet.

Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta. Laatu näkyy massiivisissa paikalla valetuissa betonirakenteissa, pysäköintilaitoksissa, tuulivoimaloissa, teollisuuden erikoistoteutuksissa, toimisto- ja julkisrakennuksissa.

Miksi meille?

Meillä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja edetä urallasi. Saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan. Organisaatiomme on matala, ja meillä on vähän byrokratiaa.

Vahvuutemme on osaavat työntekijämme, ja meidät tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Meillä olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa kaveria ei jätetä.

Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa ja jälki on laadukasta.

Jos sinusta tuntuu, että haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, hae avoinna olevia paikkojamme. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Tutustu tämänhetkisiin rakennuskohteisiimme täällä.

 

 

Jätä meille hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri sinulle sopivaa paikkaa nyt haussa, voit aina tehdä avoimen työhakemuksen. Koskaan kun ei tiedä, ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Arvostamme aktiivisuuttasi.

Lue, kuinka työnjohtajamme Oliver Heino ja työnjohtoharjoittelijamme Senja Poutiainen alun perin päätyivät meille töihin.

 
 
 

Senja Poutiaisen hyppy tuulivoimatyömaalle

Senja Poutiainen opiskelee nyt kolmatta vuotta rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa LAB ammattikorkeakoulussa Lappeenrannassa. Kesäksi 2019 hän sai työpaikan KSBR:n työmaalta Närpiön Hedet-tuulivoimapuistosta.

Työkokemustaan KSBR:llä Senja Poutiainen kuvailee hyvin opettavaiseksi. Kesäpestin alkaessa kaikki työmaan prosesseista ja rutiineista lähtien oli hänelle uutta.

– Lähdin reissuun avoimin ja positiivisin mielin – ja sitä suosittelen muillekin.

Erityisen suuren vaikutuksen häneen tekivät työkaverit.

– Tykkäsin KSBR:n rennosta meiningistä. Työnjohtajat luottavat työntekijöihin mutta eivät ole ankaria. Kaikilla on hyvä ja rento ote, ja päällimmäinen fiilis on inhimillisyys. Ketään ei jätetä, ja vapaa-aikaakin on hauska viettää välillä yhdessä, Poutiainen kertoo.

Lue lisää Senja Poutiaisen työkokemuksista täältä.

 
Share This