Töihin

Tule meille rakentamaan tulevaisuutta!

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme. Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja tehokkaasti ja monessa tapauksessa omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta.

Jos sinusta tuntuu, että haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, katso alla olevista linkeistä avoinna olevia paikkoja tai tee avoin työhakemus. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

 

Nyt haemme vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä, vaativien betonirakenteiden työnjohtajia, työnjohtajia, hankintainsinööriä ja työpäällikköä

Toimintamme laajenee ja haemme työmaillemme eri puolille Suomea hyviä tyyppejä vastuunkantajiksi. Tarjoamme monipuoliset tehtävät, innostavan ja kehittävän työympäristön, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta!

Vastaavia työnjohtajia

Haemme kokeneita rakentamisen ammattilaisia työmaiden itsenäisiksi vetäjiksi ja esimiehiksi pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Vastuullasi ovat työmaalla niin aikataulutus, laatu ja kustannukset kuin työturvallisuuskin. Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tutkintoa sekä viiden vuoden kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä.

Työmaainsinöörejä

Haemme vastaavan työnjohtajan ja työpäällikön kumppaniksi vahvoja alan ammattilaisia vastaamaan työmaan aikataulun, laadun ja kustannusten valvonnasta sekä raportoinnista. Osallistut myös työmaan hankintaan yhdessä työpäällikön kanssa. Sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto ja kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tarvitsemme työmaainsinöörejä sekä pääkaupunkiseudulle että muualle Suomeen.

Vaativien betonirakenteiden työnjohtajia

Haemme betonirakenteiden työn suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista vastaavia vaativien betonirakenteiden työnjohtajia. Vastaat siitä, että hankkeet toteutuvat yrityksemme laatukriteereiden mukaisesti. Edellytämme vaativien tai poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden työnjohtajan Fise-pätevyyttä. Osa tehtävistä on pääkaupunkiseudulla, osa muualla Suomessa.

Työnjohtajia

Haemme työmaillemme pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen työnjohtajia, jotka huolehtivat oman vastuualueensa mukaisesti työmaan aikataulusta, laadusta ja kustannuksista ja raportoivat vastaavalle työnjohtajalle. Edellytämme kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hankintainsinööri, pääkaupunkiseutu

Haemme pääkaupunkiseudulle työmaan hankinnoista vastaavaa hankintainsinööriä. Otat työssäsi huomioon työmaan laatu- ja kustannustavoitteet ja ylläpidät pääkaupunkiseudulla yhteistyökumppaniverkostoa. Edellytämme vähintään rakennusmestarin tutkintoa ja kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työpäällikkö, pääkaupunkiseutu

Haemme työpäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun työmaidemme kokonaisvaltaisesta toteutuksesta työn hankinnasta työn luovutukseen saakka. Olet työmaidesi toimihenkilöiden esimies; innostava ja kannustava sparraaja sekä vastuunkantaja. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Apunasi on KSBR:n ammattitaitoinen henkilöstö. Edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavan työnjohtajan tai työpäällikön tehtävistä.


Lisätietoja paikoista antavat

Pääkaupunkiseutu: tuotantojohtaja Kasimir Kvist, p. 050 376 0165
Muu Suomi: teknisen toimiston päällikkö Simo Särkelä, p. 0400 351 515

Hae paikkoja viimeistään 15.1.2019. Nopein tapa on sähköinen hakemuksemme, joka löytyy tämän linkin takaa.

 

Hae meille haalariharjoittelijaksi tai työnjohtoharjoittelijaksi

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja etsimme nyt opiskelijoita täydentämään tiimiämme. Hae siis haalariharjoittelijaksi tai työnjohtoharjoittelijaksi. Saat työmaallamme hyvää ohjausta rakennusalan töihin kokeneilta ammattilaisiltamme.    

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Meidät tunnetaan laadukkaasta työn jäljestä ja pitävistä aikatauluista. Tutustu kohteisiimme täällä.

Sinulta odotamme intoa tarttua haasteisiin ja sitoutumista tunnolliseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus ja terve järki ovat eduksi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi! 

Tiedustelut ja hakemukset: 

Lotta Niemelä, projektipäällikkö
kesatyoharjoittelu@ksbr.fi, p. 050 376 0166

Tee hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri sinulle sopivaa paikkaa nyt haussa, voit aina jättää meille avoimen työhakemuksesi. Koskaan kun ei tiedä, ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Arvostamme aktiivisuuttasi.

Täytä työhakemuslomake