Töihin

Tule meille rakentamaan tulevaisuutta!

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme. Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja tehokkaasti ja monessa tapauksessa omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta.

Jos sinusta tuntuu, että haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, katso alla olevista linkeistä avoinna olevia paikkoja tai tee avoin työhakemus. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Haemme vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia

Rakennustoimintamme laajenee, ja nyt etsimme uusia osaajia kasvavaan joukkoomme. Tarvitsemme työmaillemme eri puolille Suomea:

  • vastaavia työnjohtajia
  • työmaainsinöörejä
  • työnjohtajia.

Tarjoamme innostavan ja kehittävän työympäristön, monipuoliset tehtävät ja kilpailukykyisen palkan. Avoinna olevat tehtävät ovat monipuolisia ja niissä vastaat osaltasi projektiemme laatu-, aikataulu- ja kannattavuustavoitteiden täyttymisestä.  

Toivomme sinulta hyvää organisointikykyä sekä sitoutumista ammattitaitoiseen työn toteutukseen. Oma-aloitteisuus ja terve järki ovat eduksi. 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi.


Tiedustelut ja hakemukset:  

Kasimir Kvist, tuotantojohtaja, pääkaupunkiseutu, talonrakennus ja parkit
kasimir.kvist@ksbr.fi, 050 376 0165
Juha Tuominen, toimialajohtaja, teollisuus ja tuulivoima
juha.tuominen@ksbr.fi, 050 376 0176 

 

Hae haalariharjoittelijaksi tai työnjohtoharjoittelijaksi

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja etsimme nyt opiskelijoita täydentämään tiimiämme. Hae siis haalariharjoittelijaksi tai työnjohtoharjoittelijaksi. Saat työmaallamme hyvää ohjausta rakennusalan töihin kokeneilta ammattilaisiltamme.    

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Meidät tunnetaan laadukkaasta työn jäljestä ja pitävistä aikatauluista. Tutustu kohteisiimme täällä.

Sinulta odotamme intoa tarttua haasteisiin ja sitoutumista tunnolliseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus ja terve järki ovat eduksi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi! 

Tiedustelut ja hakemukset: 

Lotta Niemelä, projektipäällikkö
kesatyoharjoittelu@ksbr.fi, p. 050 376 0166

Tee hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri sinulle sopivaa paikkaa nyt haussa, voit aina jättää meille avoimen työhakemuksesi. Koskaan kun ei tiedä, ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Arvostamme aktiivisuuttasi.

Täytä työhakemuslomake