Nyt on ISO haku päällä – etsimme kovia ammattilaisia

 

Haemme parhaillaan useita rakennusalan osaajia sekä pääkaupunkiseudun kohteisiimme että muualle Suomeen. 

Tarjoamme sinulle pienen ja tiiviin työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä. Meillä ei tunneta byrokratiaa, mutta annamme vastuuta sitä mukaa kun olet sitä valmis ottamaan. Saat virikesetelit ja lounasedun sekä tulospalkkauksen palkan päälle.

 

Lisätietoa tehtävistä voit kysyä:

Simo Särkelä, teknisen toimiston päällikkö, 0400 351 515 (perjantai-iltapäivisin klo 12–16)
Juha Tuominen, toimialajohtaja (tuulivoima), 050 376 0176

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen täällä.

 

Kesän 2020 paikat auki  tarjolla monipuolisia tehtäviä

Toimintamme kasvaa jatkuvasti, ja etsimme nyt opiskelijoita täydentämään tiimiämme. Hae siis haalariharjoittelijaksi tai työnjohtoharjoittelijaksi. Saat työmaallamme hyvää ohjausta rakennusalan töihin kokeneilta ammattilaisiltamme.    

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä eri puolilla Suomea. Meidät tunnetaan laadukkaasta työn jäljestä ja pitävistä aikatauluista. Tutustu kohteisiimme täällä.

Sinulta odotamme intoa tarttua haasteisiin ja sitoutumista tunnolliseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus ja terve järki ovat eduksi. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi! 

Tiedustelut ja hakemukset: 

Simo Särkelä, teknisen toimiston päällikkö
kesatyoharjoittelu@ksbr.fi, p. 0400 351 515

Tee hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri sinulle sopivaa paikkaa nyt haussa, voit aina jättää meille avoimen työhakemuksesi. Koskaan kun ei tiedä, ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Arvostamme aktiivisuuttasi.

Täytä työhakemuslomake

 

Tule meille rakentamaan tulevaisuutta

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme. Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja tehokkaasti ja monessa tapauksessa omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta.

Jos sinusta tuntuu, että haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, hae avoinna olevia paikkojamme. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.