Tule meille rakentamaan yhdessä tulevaisuutta

 

KSBR tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Vahvuutemme on osaavat työntekijämme.

Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet.

Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa, ja jälki on laadukasta. Laatu näkyy massiivisissa paikalla valetuissa betonirakenteissa, pysäköintilaitoksissa, tuulivoimaloissa, teollisuuden erikoistoteutuksissa, toimisto- ja julkisrakennuksissa.

Etsimme
eri puolille Suomea

 

MAANRAKENNUS- JA RAKENNUSALAN TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ JA TYÖNJOHTAJIA

INFRAMALLINNUKSEN JA SUUNNITTELUNOHJAUKSEN INSINÖÖREJÄ / TYÖNJOHTAJIA

 

Odotamme sinulta:

 • aiempaa kokemusta maanrakennus- tai rakennusalasta, alan koulutus katsotaan eduksi
 • oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja halua rakentaa hyvää tiimihenkeä
 • kykyä johtaa tiimiä
 • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin osaaminen katsotaan eduksi
 • valmiuksia digitaalisten järjestelmien käyttöön
 • B-ajokorttia

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.8.2022 täällä.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Tuomas Skantz, p. 040 528 6103, tuomas.skantz (at) ksbr.fi
projektipäällikkö Janne Somero, p. 044 517 7892, janne.somero (at) ksbr.fi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etsimme
erityisesti pääkaupunkiseudulle

 

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme laadukkaasta ja ympäristötietoisesta rakentamisesta kiinnostunutta työpäällikköä osaksi pientä ja varsin kansainvälistä moniprojektiympäristöä Vantaalle.

Työpäällikkönä osallistut osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan rakentamisen KVR-toteutuksiin ja vastaat hankkeiden johtamisesta ja resursseista sopimusneuvotteluista lopputarkastukseen. Hankkeesta riippuen monipuolisiin tehtäviisi voi kuulua projektijohdon, talouden suunnittelun ja kustannusten optimoinnin sekä hankinnan lisäksi myös esimerkiksi suunnittelun ohjausta. Rakennushankkeiden koko, läpimenoaika sekä tekninen haastavuus ovat merkittäviä. Sinulla onkin paitsi vastuu myös vapaus yhteensovittaa kaikki hankkeeseen liittyvät toiminnot ja toteuttaa hanke parhaaksi katsomallasi tavalla. Keskeisin tavoitteesi on varmistaa, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja hankkeet onnistuvat.

Teet työpäällikkönä tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa, joten viihdyt niin suomalaisen kannon nokassa kuin kansainvälisen asiakkaamme konttorilla. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, käytännön pätevyyttä sekä aloitekykyä ja maalaisjärkeä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea kyky itsenäiseen ajatteluun ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Voit olla jo kokeneempi projektinhoitaja tai vasta urasi alkutaipaleella, ja olet innokas oppimaan uutta ja kehittymään.

Odotamme sinulta:

 • Teknistä opintotaustaa rakennusalalta
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta ja näyttöä vastuullisista tehtävistä

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Laaja-alaisen osaamisen, joka tukee erikoisosaamistasi
 • Alalla käytettävien suunnitteluohjelmien ja suunnitteluosaamisen tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

 • Matalan hierarkian työyhteisön, jossa kaikki jakavat samat työskentelyä ohjaavat arvot: välittämisen, luottamuksen, yhteistyön ja laadun.
 • Voimakkaasti kasvavan ja ripeästi kansainvälistyvän yrityksen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ihmisen kokoisessa yrityksessä.
 • Myös mahdollisuuden toimia ko. tehtävässäsi joltakin muulta toimistoltamme käsin. Tuolloin oletamme, että olet valmis liikkumaan.

Tulevan työkaverisi Markon työkokemuksista pysäköintitalon työmaalta voit lukea lisää täältä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n rakentamisen toimialajohtaja Simo Särkelä, p. 0400 351 515, simo.sarkela (at) ksbr.fi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Olet kokenut rakentamisen ammattilainen ja valmis työmaan itsenäiseksi vetäjäksi ja esimieheksi pääkaupunkiseudulle. Vastuullasi ovat työmaalla niin aikataulutus, laatu ja kustannukset kuin työturvallisuuskin. Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tutkintoa sekä viiden vuoden kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä.

 

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ

Vastaat työmaalla työnjohtajien ja työpäälliköiden kumppanina aikataulun, laadun ja kustannusten valvonnasta sekä raportoinnista. Osallistut myös työmaan hankintoihin yhdessä työpäällikön kanssa. Sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto ja 1–2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

 

VAATIVIEN BETONIRAKENTEIDEN TYÖNJOHTAJIA

Vastaat betonirakenteiden työn suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista sekä siitä, että hankkeet toteutuvat yrityksemme laatukriteereiden mukaisesti. Edellytämme vaativien tai poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden työnjohtajan Fise-pätevyyttä.

Hae paikkoja viimeistään 15.8.2022. Kätevin tapa on sähköinen hakemuksemme, joka löytyy tämän linkin takaa.

Lisätiedot: 

Toimialajohtaja Simo Särkelä, p. 0400 351 515, simo.sarkela (at) ksbr.fi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miksi meille?

Meillä sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja edetä urallasi. Saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan. Organisaatiomme on matala, ja meillä on vähän byrokratiaa.

Vahvuutemme on osaavat työntekijämme, ja meidät tunnetaan mukavana ja ihmisläheisenä työnantajana. Meillä olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa kaveria ei jätetä.

Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuinen kokemus, tietotaito ja osaaminen. Me jaamme samat arvot ja asenteet. Hoidamme hommat asiallisesti ja omin edistyksellisin menetelmin. Työmme valmistuu ajoissa ja jälki on laadukasta.

Jos haluat kuulua koko ajan kasvavaan joukkoomme ja työskennellä projekteissamme, hae avoinna olevia paikkojamme. Koulutus ja kokemus ovat aina eduksi, mutta arvostamme myös käytännön pätevyyttä ja maalaisjärkeä. Oikea asenne ja halu oppia ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Tutustu tämänhetkisiin rakennuskohteisiimme täällä.

 

 
 

Jätä hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri sinulle sopivaa paikkaa nyt haussa, voit aina tehdä avoimen työhakemuksen. Koskaan kun ei tiedä, ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Arvostamme aktiivisuuttasi.

Lue, kuinka työpäällikkömme Marko Leppänen, työnjohtajamme Oliver Heino ja työnjohtoharjoittelijamme Senja Poutiainen alun perin päätyivät meille töihin.

 
 
Share This